Categorii
Uncategorized

Plase tantari

Motive întemeiate să îţi schimbi Plasele de insecte / Plase de ţânţari clasice cu unele moderne

Din momentul în care ţi-ai montat plase tantariplase insecte trebuie să iei foarte în serios întreţinerea lor şi verificarea periodică. Spre deosebire de termopane, care se bazează pe o construcţie şi pe o structură solidă, plasele anti-insecte sunt mult mai delicate şi mai simplu de deteriorat. Întreţinerea plaselor anti-insecte se realizează de regulă prin ştergere cu o cârpă uşor umedă, prin spălare cu apă sau jet de apă, dacă modelul de plasa o permite. La cele tip rulou putem folosi şi aspiratorul, dar la viteze foarte mici de aspirare, ca să nu le stricăm.

Dacă mai avem şi rulouri exterioare montate la ferestre termopan grijă pentru plase va fi şi mai mare, mai ales ca rulourile se vor monta foarte aproape de plase şi direct pe tamplarie pvc / profile pvc. Rulourile exterioare sunt acţionate aproape zilnic din interior, ele pot să aibă probleme de funcţionare şi pot deteriora la un moment dat plasele. Dacă plasele anti-insecte ajung să nu mai fie eficiente nu vor proteja bine nici toate tipurile de geamuri termopan deja montate în tâmplărie.

Motivele reale pentru care clienţii aleg să îşi schimbe Plase insecte / Plase ţânţari

Care ar fi cele mai comune motive pentru care ar trebui să îţi schimbi plasele anti-insecte cu unele noi? Vrei ceva mai modern, materiale mai bune, structură mai solidă, plasa de calitate. Poţi să alegi profil din aluminiu sau orice alte materiale oferă firmele producătoare, le poţi personaliza cum doreşti, preţurile sunt din ce în ce mai bune, aşa că nu ar trebui să stai prea mult pe gânduri.

Alt motiv întemeiat să îţi schimbi plasele vechi cu unele noi tine şi de eficienţa lor. Cum am spus şi anterior, eficienţa e foarte importantă, ea trebuie să fie maximă indiferent de sezon. Când eficienţa scade din diverse motive e cazul să acţionăm imediat şi să cumpărăm plase noi.

Un motiv serios să înlocuim plasele ar fi cel legat de protecţie. Dacă nu mai ne protejează deloc, dacă avem mereu ţânţari şi insecte în locuinţa şi nu ştim pe unde intră, deşi avem plase peste tot, e cazul să ne îndreptăm atenţia spre plase ceva mai bune din comerţ. Le găsim pe site-urile firmelor producătoare de termopane, se realizează la comandă cu orice dimensiuni se montează rapid, se asigură şi demontarea celor existente la adresa de unde a venit solicitarea.

Motive întemeiate pot fi şi cele care ţin de partea structurală a plaselor. Când nu mai sunt aşa de stabile, când nu se închid bine, nu se deschid uşor, nu se mai pot întreţine bine, când s-au strâmbat, rupt e cazul să le schimbăm cu altele noi şi de calitate superioară. Le vom verifica mereu şi la primul semn de „slăbiciune” le vom da jos şi le vom monta pe cele noi, comandate on-line.

Şi dacă tot am amintit de on-line, e bine să ştiţi că puteţi afla preţurile termopanelor şi ale plaselor direct pe site-urile firmelor producătoare cu ajutorul unui instrument foarte simplu: calculator termopane. Ai direct în aplicaţia on-line preţuri termopane generate automat după ce introducem nişte date tehnice, cum ar fi înălţime, lăţime, deschideri, sticla şi tratamente, profil, materiale, culori, ochiuri din rama ferestrelor etc. Comparăm preţurile ofertelor generate, negociem în baza lor şi ne construim bugetul pentru termopane ieftine , dar și de marcă precum Rehau, Salamander sau Gealan şi plase mult mai simplu în acest fel.